Termékek

Rászegző másodzár

A zár kívülről kulccsal, belülről pedig forgatógombbal működtethető . Sokan megvásárolják az egyébb távolkeleti típust, előbb-utóbb találkozni kell egy szerelővel. Ne sajnáljuk a +2000 Ft-ot a bizalomért és a megbízhatóságért.

Kilincsemelésű ajtózár

Amikor zárszerkezetet (rúdzárat ) cserélek és a kilincs lötyögős 4000 Ft -tól kaphatóak a kilincsek és ne sajnáljuk rá az összeget, mert hiába új a zárszerkezet, ha a kilincs holtjátéka eléggé a maximumot súrolja a friss termék 1-2 éven belül a kukában végzi. Kapható fehér, bronz, ezüst kivitelben. Tehát nem csak a fehér műanyag ajtók tartozéka.

Hevederzár

Talán beszélhetünk róla mint kihalófélben lévő termék az új ajtók megjelenésével elfelejtettük, hogy létezik. Pedig az új ajtó, amire nem kell hevederzár a 150 000 Ft-tól kezdődik. A 100 000 alatti ajtókra sajnos igenis kellene felszerelni, mert csak látszatbiztonságot tartanak fent. Manapság 50 000 Ft-tól szerelhető felméréstől függően.

Abus zárbetét család

A legmegbízhatóbb és legrugalmasabban kezelhető termék. Legyen főkulcsos rendszer, másolásvédett, extra biztonsági fokozat, azonos zárlat… Közel 10 éve forgalmazom teljes nyugalommal és elégedettséggel.