Rólunk

Zárunk és nyitunk,
ha kell!

Biztosító által elfogadott partnerek vagyunk.


Zárszervizem 2003 óta működik kezdetben még Szegedieknek, majd 2007-től családi vállalkozásként Csongrád megye főbb településeire (Makó, Hódmezővásárhely, Kistelek, Mórahalom, Csongrád, Szentes) és vonzáskörzeteire is kiterjesztettem szolgáltatásomat. Zárszerelést, hevederzár telepítést, zárbetét és zárszerkezet cserét, ha a házigazda nem boldogul vele és apróbb munkákat végzek ha már a helyszínen vagyok. Szegeden kívül 300 Ft/km díjjal kiegészítve a kiszállást.

Spórolni csak
a minőségen lehet!


Gyorsaság és megbízhatóság


Non-stop zárszerviz Szegeden és Csongrád megye egyéb településein. Szeretné otthonát biztonságosabbá tenni? Esetleg kinnrekedt, elvesztette kulcsát vagy zárai javításra szolgálnak? Azonnal segítünk. Problémáját a nap minden percében bejelentheti részünkre.

Biztonságtechnikai felmérés


Zárszerelés, zárcsere esetén gyors és szakszerű megoldást kínálunk problémáira. A hiba bejelentésekor telefonos árajánlatot adunk a szerelés költségeire. Pontosabb ajánlatot a helyszínre érkező kollégánk ad munkafelmérés után. Munkáinkra akár 5 év garanciát is vállalunk!

Minőségi anyagok használata, árusítása


Minőségi anyagok használata, árusítása, alatta: Raktáron tartunk zárakat, zárnyitás esetén zárcserét azonnal végzünk. Figyelembe véve az ügyfél igényét és az ajtó típusától függően a legjobb ár-érték aránnyal ajánljuk a termékeket.

Előfordulhat, hogy a tömeggyártás jegyében több száz Kínából érkező (hi-sec) ajtó alsó reteszzárja beszorul és nem nyílik. Soha ne kezdjen önjelölt szerelésbe. Kínai fém ajtó alkatrészek, forgalmazása és szerelése, zárnyitás és zárcsere 12500 Ft-tól. Műanyagajtó zárszerkezeteinek cseréje 22000 Ft-tól.